HÍREK

 

 

Kulturális KözpontKÖNYVTÁRVILÁGÖRÖKSÉG KAPUZAT

Aktuálisok

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   

 

Pályázatok

Szerencsi ÁMK

Forgalmi rend változás

Változik a forgalmi rend Szerencsen

a Csokoládé Fesztivál idején

TÉRKÉP

 

Szerencs Város Önkormányzata megbízásából a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár tizedik alkalommal rendezi meg az Országos Csokoládé Fesztivált.

Tekintettel a fesztivál látogatóinak évről évre növekvő számára – figyelembe véve a kötelező biztonsági előírásokat – a tavalyi évben már kibővült a fesztivál területe.

Lezárásra kerül a Rákóczi út-Posta utca-Ondi út kereszteződése (lámpás csomópont), a Rákóczi út a 37-es főúti körforgalmi csomóponttól a Kossuth térig, a Posta utca, a Huszárvár utca egy része és a Béke utca a Hivatal köz sarkától lefelé.

 

 

2017. augusztus 25. pénteken 00.00 óra és 2017. augusztus 28. hétfő 18 óra között nem lehet gépjárművel behajtani a Rákóczi útra a 37-es főút felől (cukorgyári körforgó), valamint a Kossuth tér felől.

Az Ondi út tanuszoda előtti szakasza a Malom utcai kereszteződéstől szintén forgalom elől elzárt terület lesz a közlekedési lámpáig. (Az útlezárás nem vonatkozik a Malom utcára és a Magyar utcára.)

Az Ondi utca forgalmát a Kossuth utca felé terelik (a gimnázium sarkánál). Az Ondi út alsó szakaszának lezárása miatt a Zrínyi utcára is csak engedéllyel lehet majd behajtani.

A Magyar utca 37-es főút és Ondi út közötti szakasza a 37-es út felől egyirányúvá válik, ezért az Ondi út felől a Magyar utcára nem lehet behajtani.

Szintén lezárt terület lesz a Posta utca és a Huszárvár utca a Bástya utca sarkáig (a Rákóczi-vár déli kapujáig.)

A Jókai utca kétirányúvá válik, de egyúttal zsákutca is. Csak a parkoló udvarig lehet majd behajtani és vissza a 37-es főút irányába.

A városközpontot érintő menetrend szerinti buszjáratok a lezárt területre nem hajtanak be, és az ott lévő buszmegállókban nem állnak meg augusztus 25. péntek 0 órától augusztus 28-án, hétfőn éjfélig. A menetrend augusztus 29-én, kedden 00.00 órától áll helyre. A buszjáratok ideiglenes útvonaláról és a kieső buszmegállók pótlására kijelölt megállóhelyekről az Észak-magyarországi Közlekedési Központ honlapján (www.emkk.hu), Szerencs város hivatalos honlapján (www.szerencs.hu), szórólapokon, valamint a buszjáratokon és a buszmegállókban kihelyezett hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk az utasokat.

A buszjáratok egy részének terelőútja a Kossuth utca lesz, így annak érdekében, hogy a buszjáratok oda-vissza közlekedni tudjanak, az utca nagy részén, valamint a Kossuth utca-Ondi út találkozásánál „Megállni tilos!” lép életbe, amelyet táblákkal és leszalagozással fognak jelölni.

Kérjük a járművel közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem legyenek körültekintőek, és figyeljék az ideiglenesen kihelyezett közlekedési táblákat.

Tisztelettel kérjük a szerencsi fesztivállátogatókat, hogy ha tehetik, akkor gyalogosan közelítsék meg a rendezvényt, ezzel is csökkentve a más településekről idelátogatók miatt megnövekedett forgalomból adódó torlódást.

A lezárt területen lakók és az ott működő vállalkozások részére természetesen továbbra is biztosított lesz a behajtás, amelyhez rendszámra szóló behajtási engedélyt adnak ki a szervezők.

 

Előre is köszönjük türelmüket és megértésüket!

Célunk, hogy a Csokoládé Fesztivál valamennyi látogatója, legyen szerencsi lakos vagy távolabbról érkező vendég, biztonságban érezze magát városunkban.

 

Szerencs Város Önkormányzata

Wellhello-Majka koncert

HELYSZÍNRAJZ 

 

 


BIZTONSÁGI TERV 

PARKOLÁS

 

wellhello majka parkolo helyek 20190518

 

 HÁZIREND


FORGALMI REND VÁLTOZÁS

 

 

 

 

 

 

Szálláslehetőségek

HOTEL

 

 

Látogatók száma

377034
MaMa240
TegnapTegnap74
A hétenA héten314
A hónapbanA hónapban5106
ÖsszesenÖsszesen377034

Ki néz minket

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A honlap Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.